Το C3 των τελικών...

Το C3 των τελικών...

Το νέο Citroen C3, ήρθε στη χώρα μας, και ήδη διεκδικεί, με πολύ καλές πιθανότητες, τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου του 2017, όχι σε έναν, ούτε σε δύο αλλά σε τρεις διαφορετικούς θεσμούς.

Το C3 των τελικών...
To νέο Citroen C3, το οποίο λανσάρει επαναστατικές τεχνολογικές καινοτομίες, νέους κώδικες σχεδίασης με πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες και την απαράμιλλη άνεση της
Citroen, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει προκριθεί ήδη σε τρεις διαφορετικούς θεσμούς, εκ των οποίων οι δύο μάλιστα είναι ευρωπαϊκοί.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προκριθεί στην τελική επτάδα για τον θεσμό του Ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2017. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2017, μία ημέρα πριν την πρώτη Press Day του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ο δεύτερος Θεσμός είναι επίσης Ευρωπαϊκός, το Autobest 2017, όπου το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική πεντάδα. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2016, ενώ η απονομή θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2017.
Κλείσιμο
Και ο τρίτος θεσμός, στον οποίο το νέο γαλλικό αυτοκίνητο και μελλοντικό best seller έχει προκριθεί στην τελική δεκάδα, είναι  το Ελληνικό αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2017.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης