Το Seat Ateca με... Smart City Connectivity

Το Seat Ateca με... Smart City Connectivity

Μέσω συμφωνίας που επετεύχθη με το Συμβούλιο της Βαρκελώνης και την Cellnex Telecom, αυτό το σύστημα επιτρέπει στο SEAT Ateca Smart City Car να διαβιβάζει πληροφορίες...

Το Seat Ateca με... Smart City Connectivity
Ένα έξυπνο concept αυτοκίνησης σκοπεύει παρουσιάζει η Seat
στο Smart City Expo World Congress που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη και θα αφορά στο
Ateca. Το SUV της λοιπόν θα συλλέγει πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον χρησιμοποιώντας αισθητήρες εντοπισμού που τις μοιράζεται με άλλους χρήστες μέσω της εφαρμογής Parkfinder, η οποία δημιουργήθηκε από την εταιρεία και το CARNET.

Κλείσιμο
Μέσω συμφωνίας που επετεύχθη με το Συμβούλιο της Βαρκελώνης και την Cellnex Telecom, αυτό το σύστημα επιτρέπει στο SEAT Ateca Smart City Car να διαβιβάζει πληροφορίες για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στη πόλη μέσω της Barcelona iCity platform. Την ίδια στιγμή, ο διακομιστής παρέχει την πληροφορία στην εφαρμογή Parkfinder app και έτσι οι θέσεις στάθμευσης εμφανίζονται στον ψηφιακό χάρτη.

Υπάρχουν τρία δυνατά οδηγικά προφίλ για θέσεις στάθμευσης – κοντά στο σπίτι, κοντά στην εργασία και μία τρίτη εξατομικευμένη επιλογή. Για κάθε ένα από αυτά τα προφίλ, ο χρήστης μπορεί να οργανώσει τις προτιμήσεις του ανάλογα με την απόσταση, το κόστος και την πιθανότητα για γρήγορο εντοπισμό θέσης στάθμευσης. Επιπλέον, περιλαμβάνονται λειτουργίες όπως το “Find my car”, που εμφανίζει του βρίσκεται σταθμευμένο το αυτοκίνητο, και το “Last Mile Routing”, που χαρτογραφεί την απόσταση με τα πόδια προς το τελικό προορισμό. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης