Abarth Day: Η γιορτή του "σκορπιού"

Abarth Day: Η γιορτή του "σκορπιού"

Στο Σίλβερστον της Μ. Βρετανίας, το Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας, την Τάτσιο Νουβολάρι της Ιταλίας και τη Ναβάρα της Ισπανίας οργανώθηκαν μία σειρά από αγώνες, εκδηλώσεις αλλά test drive των νέων μοντέλων της Abarth.

Abarth Day: Η γιορτή του "σκορπιού"
Το τελευταίο Σάββατο του Οκτωβρίου χιλιάδες οδηγοί αυτοκινήτων της Abarth αλλά και φίλοι, συγκεντρώθηκαν για την ετήσια γιορτή της σπορ ιταλικής μάρκας.

Νότια του Μιλάνου, στην πίστα Τάτσιο Νουβολάρι που έχει πάρει το όνομά της από το διάσημο προπολεμικό οδηγό αγώνων, βρέθηκαν περισσότερα από 500 αυτοκίνητα, ενώ συνολικά ανήλθαν σε 1.100 αυτοκίνητα. Οι φίλοι της Abarth είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν στις πίστες τα δικά τους αυτοκίνητα αλλά και την πλήρως ανανεωμένη γκάμα της μάρκας, από τα Abarth 595, 595 Turismo, 595 Competizione μέχρι το σκληροπυρηνικό 695 biposto και το σπορ roadster 124 Spider.

Ο Όμιλος Fiat δεν ξέχασε όμως και την παράδοσή της, συγκεντρώνοντας πλήθος ιστορικών μοντέλων, από τα πρώτα με έτος κατασκευής το 1949 μέχρι τις προηγούμενες δεκαετίας. Αυτοκίνητα όπως τα Abarth 124 Rally, Fiat 131 Abarth Rally, Lancia Rally 037 κ.α.


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης