Το πρώτο SUV της Maserati στα χέρια ενός Ιταλού σεφ

Το πρώτο SUV της Maserati στα χέρια ενός Ιταλού σεφ

O Μάσιμο Μποτούρα είναι ίσως ο πιο καταξιωμένος σεφ στη γειτονική χώρα. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του διάσημου εστιατορίου «Osteria Francescana» στην Μόντενα, το οποίο έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin και ανακηρύχθηκε πρόσφατα ως το κορυφαίο στον κόσμο.

Το πρώτο SUV της Maserati στα χέρια ενός Ιταλού σεφ
 Ως πρεσβευτής της Maserati, ο 54χρονος Ιταλός οδηγεί τα μοντέλα της μάρκας. Αφού κράτησε για ένα χρόνο την Ghibli SQ4, επισκέφθηκε την έδρα της Maserati για να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο, που δεν είναι άλλο από τη Levante, το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής φίρμας. Τα κλειδιά τα παρέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Maserati, Ριντ Μπίγκλαντ, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής της Alfa Romeo.

H Levante κατασκευάζεται επί ιταλικού εδάφους, στο εργοστάσιο του Μιραφιόρι. Στο στάνταρ εξοπλισμό της περιλαμβάνονται ηλεκτρονική ανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης των αμορτισέρ, τετρακίνηση Q4 και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel είναι χωρητικότητας 3.000 cc και προσφέρουν ισχύ από 275 έως 430 ίππους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης