Αποκάλυψη: Το νέο Mini Countryman (video)

Αποκάλυψη: Το νέο Mini Countryman (video)

Μπορεί σχεδιαστικά να μην βλέπουμε δραματικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, όμως το νέο Countryman έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς.

Αποκάλυψη: Το νέο Mini Countryman (video)
Το Φεβρουάριο του 2017 θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη η νέα γενιά του crossover της MINI. Νωρίτερα, στις 18 Νοεμβρίου, το
Countryman θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα για το κοινό στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Μπορεί σχεδιαστικά να μην βλέπουμε δραματικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, όμως το νέο Countryman έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς. Από τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (έχει όγκο 450 lt) χάρη στη γενναία αύξηση του μήκους (+20 cm) και του μεταξονίου (+7,5 cm). 

Tα σημαντικά νέα είναι το 
Κλείσιμο
λανσάρισμα plug-in hybrid έκδοσης, για πρώτη φορά σε μοντέλο της ΜΙΝΙ. Η τεχνολογία προέρχεται από το compact υβριδικό πολυμορφικό της BMW, την 225xe. Ο 3κύλινδρος 1.5 βενζίνης στέλνει τη δύναμη των 136 ίππων στους μπροστινούς τροχούς, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ 88 ίππων κινεί τους πίσω. Η συνδυαστική ισχύς φθάνει τα 224 PS και η ροπή τα 39,3 kgm. 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 


Το νέο Countryman θα διατίθεται και σε τέσσερις συμβατικές εκδόσεις: την Cooper Countryman με τον 1.5 βενζίνης 136 PS, την Cooper S Countryman με το 2λιτρο σύνολο των 192 ίππων, την Cooper D Countryman με 2.0 diesel 150 PS και την Cooper SD Countryman με 2.0 diesel 190 PS. Η ΜΙΝΙ προσφέρει ως κιβώτιο το 6τάχυτο μηχανικό, όπως επίσης το αυτόματο Steptronic, με 6 ή 8 σχέσεις (το δεύτερο διαθέσιμο για τα Cooper S Countryman και Cooper D Countryman και στάνταρ για το Cooper SD Countryman). 

  

H οθόνη του συστήματος πολυμέσων είναι πλέον αφής

mini-countryman-new-2017-exterior-2


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης