Κάντε τη BMW σας, M Performance!

Κάντε τη BMW σας, M Performance!

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να δώσετε περισσότερο σπορτίφ όψη αλλά και ικανότητα στη BMW σας με γνήσια αξεσουάρ M Performance.

Κάντε τη BMW σας, M Performance!
Για αρκετές δεκαετίες οι κάτοχοι «ταπεινών» εκδόσεων σειράς 3 ή σειράς 5 και σπανιότερα ίσως σειράς 6 ή 8 έβλεπαν θαύμαζαν τον εξοπλισμό των εκδόσεων Μ. Αρκετοί ονειρεύονταν ένα Μ3 look από καθρέπτες και ζάντες, μέχρι καθίσματα, μαρσπιέ και αεροτομές. Για να το υλοποιήσουν αυτό απευθύνονταν σε βελτιωτικούς οίκους όπως οι: Hartge, AC Schnitzer, HAMANN.



Μια BMW σειρά 4 η 420d με πακέτο αξεσουάρ Μ Performance. Δεξιά ένα Mini JCW με αξεσουάρ Mini.

Κλείσιμο
Το θέμα εδώ ήταν πως τα αξεσουάρ που αντικαθιστούσαν τα γνήσια μέρη BMW ήταν κατασκευασμένα από οίκους που δεν έχουν πρόσβαση σε λεπτομερή δεδομένα κατασκευής των αυτοκινήτων. Για παράδειγμα η κατασκευή ενός after market διαχύτη για μια BMW σειρά 4 δεν είναι εύκολο να είναι απόλυτα ακριβής αν δε διαθέτεις όλα τα δεδομένα της αεροδυναμικής σήραγγας στην οποία διαμορφώθηκε το αμάξωμα.



Προσέξτε τo led στροφών πάνω στη στεφάνη του τιμονιού.


Ερχόμενη να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες η BMW δημιούργησε τα αξεσουάρ M
Performance. Πρόκειται για αξεσουάρ που τοποθετούνται σε όλες τις BMW καινούργιες ή μεταχειρισμένες εκ των υστέρων. Δεν γίνεται δηλαδή εργοστασιακά η τοποθέτηση. Τα αξεσουάρ M Performance πέρα από την αισθητική συμβάλλουν στην οδηγική απόλαυση είτε βελτιώνοντας την απόδοση είτε μειώνοντας το βάρος του αυτοκινήτου. Ο χαρακτήρας τους είναι εμπνευσμένος από το μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ η εξέλιξη γίνεται με τα στάνταρντ ποιότητας της BMW οπότε διατηρείται και η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου.
 
Τα μέρη M Performance για τη σειρά 4 αφορούν:



Τα αξεσουάρ Μ Performance είναι φτιαγμένα κυρίως από ανθρακόνημα. Τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού είναι: Υψηλή αντοχή, ευέλικτη παραγωγή, χαμηλό βάρος και ειδική σχεδίαση για κάθε αμάξωμα. Πέρα από τα αξεσουάρ υπάρχει και ΒΜW Μ Performance Kit που αυξάνει την ισχύ και την ροπή του κινητήρα. Αντίστοιχα υπάρχουν κιτ εξατμίσεων, αναρτήσεων, σετ τροχών, φρένων και άλλα.



Αναλόγου επιπέδου υπηρεσίες προσφέρονται και στους κατόχους Mini και ειδικότερα σε αυτούς που επιλέγουν την κορυφαία έκδοση JCW με τα αξεσουάρ MINI JCW PARTS & ACCESSORIES.

Δείτε εδώ τα αξεσουάρ για Mini:



Όλα τα αξεσουάρ M Performance και MINI JCW PARTS & ACCESSORIES
είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Μάλιστα στο πλαίσιο της παρουσίασης που έγινε στο Κέντρο Εκπαίδευσης της BMW στον Ασπρόπυργο είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής ανταλλακτικών της εταιρείας.



Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το Mini John Cooper Works των 231PS με τα ειδικά αξεσουάρ.

Μάλιστα μάθαμε ότι το ποσοστό διαθεσιμότητας αποθέματος αγγίζει το 88%
καθώς η BMW έχει στοκ αξίας κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ μόνο στην Αθήνα. Επίσης οι επείγουσες παραγγελίες έχουν χρονικό ορίζοντα 24 ωρών με τα ανταλλακτικά να έρχονται από τη Γερμανία. Το ποσοστό λαθών αποστολής είναι στο 0.04%.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης