Η Avis κοντά στον Δήμο Αθηναίων και τους πρόσφυγες

Η Avis κοντά στον Δήμο Αθηναίων και τους πρόσφυγες

Σε δωρεά ενός οχήματος τύπου van στο Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis.

Η Avis κοντά στον Δήμο Αθηναίων και τους πρόσφυγες
Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο της Αθήνας παρουσία του Δημάρχου κύριου Γιώργου Καμίνη. 
Η Avis προχώρησε στην παροχή του οχήματος αναγνωρίζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και δέχεται τεράστιες κοινωνικές πιέσεις, ώστε να δώσει άμεσα λύσεις με πράξεις σε σημαντικά θέματα, όπως το προσφυγικό.

«Μας γεμίζει ικανοποίηση, αποτελεί όμως για εμάς και μεγάλη ευθύνη, το γεγονός ότι μεγάλοι φορείς και επιχειρήσεις, όχι μόνο  αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στην Αθήνα στο πεδίο της κοινωνικής συνοχής, αλλά δείχνουν εμπιστοσύνη και εμπράκτως το υποστηρίζουν. Η προσφορά της εταιρίας AVIS ενισχύει σημαντικά τις δράσεις μας στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και παράλληλα στέλνει μήνυμα στην ιδιωτική οικονομία να συμβάλει, στο βαθμό των δυνατοτήτων της, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της»
δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης.
Κλείσιμο

«Στηρίζουμε έμπρακτα το Δήμο Αθηναίων με την βαθιά πεποίθηση ότι η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και η δυναμική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων είναι υποχρέωση κάθε σύγχρονης εταιρίας. Eλπίζουμε να συμβάλουμε έστω και λίγο στο μεγάλο και πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί o Δήμος»
τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis.

Υπενθυμίζεται ότι  η υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της εταιρικής στρατηγικής της Avis, που εφαρμόζει προγράμματα προώθησης του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή του προσωπικού της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης