Η Bentley το έριξε στο... golf!

Η Bentley το έριξε στο... golf!

Η εξαιρετική ποιότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της μάρκας, μεταφέρεται πλέον στα μπαστούνια, τις τσάντες, τις βαλίτσες και σε κάθε άλλο απαραίτητο αξεσουάρ του αθλήματος!

Η Bentley το έριξε στο... golf!
Η Bentley
, ενώνοντας τον κόσμο της πολυτέλειας και των επιδόσεων με αυτόν του αθλητισμού και της αναψυχής, παρουσιάζει τη νέα χειροποίητη συλλογή – σημείο αναφοράς – αξεσουάρ για τους λάτρεις του γκολφ.

Η Bentley σε συνεργασία με τους ηγέτες της βιομηχανίας ειδών γκολφ, την Professional Golf Europe, θα προσφέρει την καλύτερη παραγωγή ειδών golf. Ειδικότερα, η συλλογή θα διαθέτει, σφυρηλατημένα στο χέρι, μπαστούνια από την Ichikawa της Ιαπωνίας, μιας πόλης με ιστορική κληρονομιά στη σφυρηλάτηση, που φτάνει μέχρι την εποχή της κατασκευής των σπαθιών των Σαμουράϊ, ενώ λεπτομέρειες από τα μοντέλα της Bentley, όπως η πίσω γραμμής της αψίδας της Gontinental GT, οι λεπτές καμπύλες της Mulsanne, θα είναι εμφανείς σε όλη τη συλλογή. Oλα τα αξεσουάρ πωλούνται μέσω επιλεγμένων καταστημάτων γκολφ, ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:
http://www.bentleygolf.com
Κλείσιμο



bentley golf 640
bentley umbrella 640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης