Το Seat Mii διαβάζει... Cosmopolitan

Το Seat Mii διαβάζει... Cosmopolitan

Η Seat δημιουργεί μία ακόμη έκδοση του αυτοκινήτου πόλης, με στόχο το γυναικείο κοινό που θέλει να μετακινείται με στιλ.

Το Seat Mii διαβάζει... Cosmopolitan
Η συνεργασία με το γνωστό περιοδικό μόδας Cosmopolitan οδήγησαν τη Seat στην αναβάπτιση του αγαπημένου της τέκνου, του Mii. Αισθητικά, πέρα από τα εκκεντρικά νέα χρώματα, ανακαλύπτουμε έκπληκτοι το «eyeliner» στα εμπρός φωτιστικά, πανομοιότυπο με το makeup ενός γυναικείου ματιού. Στα υπόλοιπα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών είναι βαμμένα σε σαμπανιζέ απόχρωση.



Κλείσιμο
Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα βιολετί καθίσματα, αλλά και το πάτωμα το οποίο είναι καλυμμένο από αλουμίνιο. Στους κινητήρες δεν έχουμε νέα αφού παραμένει διαθέσιμο το ικανό τρικίλυνδρο σύνολο του ενός λίτρου με απόδοση 60, 68 και 75 ίππους.

Στον εξοπλισμό του Mii by Cosmopolitan υπάρχουν, ηχοσύστημα 300 watt με subwoofer, αισθητήρες παρκαρίσματος, το You&Mii ColorConnection+, το DriveMii για Anroid και IOS, αλλά και το πακέτο Cosmopolitan Lifestyle Collection.

Η πρεμιέρα του Mii by Cosmopolitan για το κοινό θα γίνει στην έκθεση του Παρισιού, ενώ στη χώρα μας αναμένεται προς τα τέλη του έτους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης