Η Jeep... πετάει στην Τανάγρα

Η Jeep... πετάει στην Τανάγρα

Δύο Renegade θα βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης στο Athens Flying Week και συγκεκριμένα στο διάδρομο απογείωσης, ως Follow Me οχήματα δίπλα στα μαχητικά F16, τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, τα ελικόπτερα Super Puma και Sea Hawk.

Η Jeep... πετάει στην Τανάγρα
«Παρούσα» στο μεγαλύτερο αεροπορικό show της χώρας μας και ένα από τα σημαντικότερα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης δηλώνει η Jeep
. Γιορτάζοντας τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, η αμερικάνικη μάρκα θα υποστηρίξει το Athens Flying Week που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18 Σεπτεμβρίου) στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Δύο
Renegade
Κλείσιμο
θα βρεθούν στο επίκεντρο της δράσης και συγκεκριμένα στο διάδρομο απογείωσης, ως Follow Me οχήματα δίπλα στα μαχητικά F16, τα επιθετικά ελικόπτερα Apache, τα ελικόπτερα Super Puma και Sea Hawk. Παράλληλα τα Renegade επελέγησαν από τους διοργανωτές και ως ρυμουλκά για τα ανεμοπλάνα που θα συμμετάσχουν στις εναέριες επιδείξεις.

Η Jeep θα διατηρεί περίπτερο στο χώρο της εκδήλωσης, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τα Renegade –
Wrangler και να ενημερωθούν για τις ικανότητές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση, το πρόγραμμα και τις τιμές των εισιτηρίων του Athens Flying Week 2016 στο www.athensflyingweek.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης