Το πιο μικρό και φθηνό SUV της Opel

Το πιο μικρό και φθηνό SUV της Opel

Η γερμανική μάρκα παρουσιάζει το Karl Rocks, την off road εκδοχή του προσιτού αυτοκινήτου πόλης, στα πρότυπα του Adam Rocks.

Το πιο μικρό και φθηνό SUV της Opel
Μία ακόμη παγκόσμια πρεμιέρα, πέρα από αυτή του ηλεκτρικού Ampera-e, θα φιλοξενήσει το περίπτερο της Opel στην έκθεση του Παρισιού. Το 5θέσιο (μήκους 3,68 m) Karl Rocks εξασφαλίζει σκληροτράχηλη εμφάνιση και – περιορισμένες βέβαια – δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 18 mm, τις ποδιές και τα προστατευτικά πλαστικά, περιμετρικά του αμαξώματος.

Ο εξοπλισμός του Karl Rocks περιλαμβάνει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και ράγες οροφής. Στο εσωτερικό υπάρχουν ξεχωριστές επενδύσεις στα καθίσματα, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκεται και το σύστημα πολυμέσων Radio R 4.0 IntelliLink, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση κινητών μέσων των πρωτοκόλλων Apple CarPlay και Android Auto. Εναλλακτικά, το Navi 4.0 IntelliLink προσφέρει χάρτες πλοήγησης.

Η λίστα παραγγελιών θα ανοίξει στα τέλη του 2016. Είναι άγνωστο πάντως πόσο πιο ακριβό θα είναι από το Karl, η βασική έκδοση του οποίου πωλείται στην Ευρώπη κάτω από τα 10.000 ευρώ.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης