Το μελλοντικό μικρό SUV της Lexus

Το μελλοντικό μικρό SUV της Lexus

Πιστό στη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, με τις έντονες ακμές και τα φουτουριστικά σώματα, το UX Concept είναι ένα πεντάθυρο αμάξωμα με αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες.

Το μελλοντικό μικρό SUV της Lexus
Μία ακόμη μάρκα που… ποντάρει όλες τις μάρκες της στην κατηγορία των SUV/Crossover είναι η Lexus. Η θυγατρική της Toyota επενδύει χρόνο και χρήμα για την εξέλιξη οχημάτων ελεύθερου χρόνου, δηλαδή σε ό,τι πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και όχι μόνο. Στο Παρίσι θα δούμε το νέο της πρωτότυπο, το οποίο ονομάζεται UX και θα τοποθετηθεί κάτω από το μεσαίο NX.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία, όχι μόνο πληροφορίες για τις διαστάσεις ή τα μηχανικά μέρη. Πιστό στη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Lexus, με τις έντονες ακμές και τα φουτουριστικά σώματα, το UX Concept είναι ένα πεντάθυρο αμάξωμα με αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες. Τα φουσκωμένα φτερά φιλοξενούν μεγάλους τροχούς, ενώ αντί για εξωτερικούς καθρέπτες υπάρχουν κάμερες που μεταφέρουν την εικόνα στο εσωτερικό. Παρατηρούμε επίσης ότι τα προσκέφαλα στα καθίσματα έχουν δημιουργηθεί με κορδόνια.

Η διπλή απόληξη της εξάτμισης “μαρτυρά” ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Πολύ πιθανό το Lexus UX να έχει υβριδικό σύστημα, τεχνολογία που αποτελεί “πυρήνα” της μάρκας, αλλά και να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της Toyota, ίδια με αυτήν του C-HR.
Κλείσιμο

Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα, καθώς θα πλησιάζουμε στην παγκόσμια πρεμιέρα του UX, στις 29 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης