Το νέο βαν της Toyota με 1.6 και 2.0 diesel

Το νέο βαν της Toyota με 1.6 και 2.0 diesel

Η βασική έκδοση του Proace φθάνει τα 4,6 m., έχει χώρο φόρτωσης 4,6-5,1 κ.μ. και ως επιβατικό μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει 9 επιβάτες.

Το νέο βαν της Toyota με 1.6 και 2.0 diesel
Αν το σουλούπι του Proace σας θυμίζει τα αντίστοιχα βαν της Peugeot και της Citroen, σημαίνει ότι παρακολουθείτε στενά τις εξελίξεις της αυτοκίνησης. Η Toyota συνεργάζεται με τον γαλλικό όμιλο για την εξέλιξη και παραγωγή του κοινού βαν, το οποίο κατασκευάζεται τόσο σε επαγγελματική όσο και σε επιβατική έκδοση.

Όπως το Jumpy αλλά και το Expert, έτσι και το Proace διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος, ώστε να καλύπτονται διαφορετικές μεταφορικές ανάγκες. Η βασική έκδοση φθάνει τα 4,6 m., έχει χώρο φόρτωσης 4,6-5,1 κ.μ. και ως επιβατικό μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει 9 επιβάτες. Το μεσαίο Proace (με μεγαλύτερο μεταξόνιο) έχει μήκος 4,9 m. και το μεγάλο (με το ίδιο μεταξόνιο) φθάνει τα 5,3 m.



Κινητήρες είναι οι γνωστοί 1.6 και 2.0 diesel, απόδοσης από 95 έως 177 ίππους. Ανάλογα με το κιβώτιο και την παρουσία του συστήματος start/stop, η κατανάλωση υποχωρεί έως τα 5,1 lt/100 km και οι ρύποι μέχρι τα 133 g/km. Τα σύγχρονα βαν δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά και ασφαλή. Τα τρία μοντέλα των Toyota-Peugeot-Citroen εξασφάλισαν 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP.
Κλείσιμο

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως ένδειξη για ενδεχόμενη σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα, αυτόνομη πέδηση, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας κ.α.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης