Εγκαίνια για τη μεξικάνικη μάρκα supercars

Εγκαίνια για τη μεξικάνικη μάρκα supercars

Η VUHL (Vehicles of Ultra High-performance and Lightweight) είναι ένας σπορ κατασκευαστής με έδρα τη χώρα της κεντρικής Αμερικής και μικρή παραγωγή.

Εγκαίνια για τη μεξικάνικη μάρκα supercars
Με ένα πάρτι για λιγοστούς καλεσμένους εγκαινιάστηκε το νέο σημείο πώλησης της VUHL στην πόλη του Μεξικό. Η έκθεση ανήκει στον όμιλο Surman, ο οποίος αντιπροσωπεύει πολυτελείς μάρκες, όπως η Bentley, η Porsche και η Audi.

Το ενδιαφέρον των καλεσμένων για την μεξικάνικη μάρκα ήταν τέτοιο που και τα τρία αυτοκίνητα στο χώρο της έκθεσης κατά τα εγκαίνια πωλήθηκαν αμέσως. Στο πρόσφατο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ έκανε πρεμιέρα το 05RR, η σκληροπυρηνική έκδοση του πανάλαφρου roadster (640 kg) που αν και έχει άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους, προορίζεται για χρήση στην πίστα.

Όπως το «απλό» 05, έτσι και η έκδοση RR στηρίζεται σε αλουμινένιο μονοκόκ. Ο 2.3 EcoBoost της Ford (ο κινητήρας του Focus RS και της Mustang) έχει εξελιχθεί ώστε να αποδίδει για την περίσταση 390 ίππους – 100 περισσότερους απ’ ό,τι στο 05 – και συνεργάζεται με 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 2,7 sec, όσο δηλαδή και στο Nissan GT-R των 570 ίππων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης