Ανανέωση για το Mazda6

Ανανέωση για το Mazda6

Είναι πραγματικά κρίμα που η Mazda έχει αναστείλει τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της στην Ελλάδα.

Ανανέωση για το Mazda6
Η ιαπωνική μάρκα διαθέτει στην Ευρώπη μία πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων, σε αρκετές δημοφιλείς κατηγορίες, όπως τα Mazda2, Mazda3, CX-3, MX-5 κ.α. Τελευταία προσθήκη το Mazda6, διαθέσιμο από το προσεχές φθινόπωρο σε sedan και station wagon αμάξωμα.

Το ανανεωμένο μεσαίο οικογενειακό εφοδιάζεται (όπως και το Mazda3) με το G-Vectoring Control (GVC), το οποίο κατανέμει τη ροπή σε κάθε τροχό ανάλογα με την κατεύθυνση που δίνει ο οδηγός μέσω του τιμονιού. Έτσι αυξάνονται τα όρια πρόσφυσης και το αυτοκίνητο αντιδρά πιο γρήγορα στις εντολές του οδηγού, στις στροφές, σε απότομους ελιγμούς, σε γλιστερό έδαφος (βροχή ή χιόνι). Το σύστημα κατανομής της ροπής θα μπορεί να συνδυαστεί με κάθε κινητήρα SKYACTIV και το πλαίσιο SKYACTIV-Chassis.

Κλείσιμο


Στη γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Mazda6 περιλαμβάνονται τρεις βενζινοκινητήρες SKYACTIV-G (2.0 με 145 ή 165 ίππους και 2.5 με 192 ίππους) και δύο diesel SKYACTIV-D (2.2 με 150 ή 175 PS). Οι πετρελαιοκινητήρες έχουν δεχτεί επεμβάσεις προκειμένου να περιοριστεί ο θόρυβος κατά τη λειτουργία τους, ενώ ταυτόχρονα να αυξηθεί η απόκριση στο γκάζι.

Η Mazda κάνει χρήση πιο αποτελεσματικών ηχομονωτικών υλικών προκειμένου να επικρατεί ησυχία στην καμπίνα των επιβατών, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί νέο τιμόνι, σύστημα head-up display και νέος πίνακας οργάνων με οθόνη TFT LCD.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης