Το μεγάλο SUV της Skoda αποκαλύπτεται

Το μεγάλο SUV της Skoda αποκαλύπτεται

Λίγες εβδομάδες αφότου εμφανίστηκε στο Παρίσι, κατά το φινάλε του ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας, το Kodiaq «ξεφορτώνεται» το καμουφλάζ του.

Το μεγάλο SUV της Skoda αποκαλύπτεται
Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μεγάλου της SUV, το οποίο φθάνει σε μήκος τα 4,7 m. και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως 7 επιβατών (στην προαιρετική έκδοση με τρίτη σειρά καθισμάτων).

Στο εμπρός μέρος του Kodiaq διακρίνουμε τη γνώριμη γρίλια όλων των νέων μοντέλων της Skoda. Ενώνεται με τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία για πρώτη φορά σε μοντέλο της τσέχικης μάρκας είναι διαθέσιμα με τεχνολογία full-LED. Η έντονη ακμή στο πλάι τονίζει το μήκος του SUV, ενώ τα πίσω φώτα (στάνταρ LED) μας θυμίζουν άλλα μοντέλα του Ομίλου Volkswagen.



Εικόνα από το εσωτερικό δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας, γνωρίζουμε όμως ότι θα είναι εξαιρετικά ευρύχωρο για επιβάτες και αποσκευές (όγκος από 720 lt. σε πεντάθεσια διάταξη έως 2.065 lt, σε διθέσια διάταξη). Το Kodiaq θα μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα μήκους έως 2,9 m. όταν αναδιπλωθεί το κάθισμα του συνοδηγού.
Κλείσιμο

Το μεγάλο SUV της Skoda θα κυκλοφορήσει σε τετρακίνητες και προσθιοκίνητες εκδόσεις (με μηχανικό ή διπλού συμπλέκτη κιβώτιο), ενώ η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρία σύνολα TSI και δύο TDI, με ισχυρότερο το 2.0 TSI με 180 ίππους.

Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο και ενώπιον του κοινού θα παρουσιαστεί ένα μήνα αργότερα στην έκθεση του Παρισιού. Το λανσάρισμα του στην ευρωπαϊκή αγορά προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2017.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης