Αποκάλυψη για το Mitsubishi XM

Αποκάλυψη για το Mitsubishi XM

Την έκθεση αυτοκινήτου στην πόλη Τάνγκερανγκ, δυτικά της Τζακάρτα, επέλεξε η ιαπωνική εταιρεία για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της πρωτότυπου μοντέλου.

Αποκάλυψη για το Mitsubishi XM
Το όνομά του είναι XM Concept κι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, είναι σκληροτράχηλο σαν SUV και πρακτικό σαν MPV. Έμφαση δόθηκε στους εσωτερικούς χώρους του πρωτότυπου αυτού οχήματος που μπορεί να μεταφέρει επτά επιβάτες. Αισθητικά, εναρμονίζεται με την σχεδιαστική γλώσσα «Dynamic Shield» που χαρακτηρίζει πλέον το πρόσθιο μέρος των Mitsubishi ε ενώ οι δυναμικές γραμμές του, χαρίζουν επιβλητική εμφάνιση και αίσθηση αυξημένου όγκου.

Αν και δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη, τα πρωτότυπα της Mitsubishi είναι είτε υβριδικά είτε 100% ηλεκτρικά. Μένει να δούμε αν αυτό θα ισχύσει για το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο XM Concept και θα μπει στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της μάρκας στην επαρχία Μπεκάσι της Ινδονησίας, τον Οκτώβριο του 2017. Η παρουσίασή του εκτιμάται πως θα γίνει στις αρχές του νέου έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης