Video: Το C4 Cactus πάει... παραλία

Video: Το C4 Cactus πάει... παραλία

Εν μέσω του καλοκαιριού, η Citroen λανσάρει στην Ευρώπη την ειδική έκδοση Rip Curl του crossover της που έχει γίνει εμπορική επιτυχία με το ιδιαίτερό του στιλ και την προσιτή τιμή του.

Video: Το C4 Cactus πάει... παραλία
Οπτικά το C4 Cactus Rip Curl ξεχωρίζει από τα λευκά καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, τις λευκές ράγες οροφής, τις προστατευτικές ποδιές, τις λεπτομέρειες στα εμπρός φτερά και τις πίσω κολώνες.

Το συγκεκριμένο Citroen C4 Cactus – προϊόν συνεργασίας της γαλλικής μάρκας και την γνωστή εταιρεία εξοπλισμού για surf – έχει αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, χάρη στο Grip Control. Μέσω ενός διακόπτη στη βάση της κεντρικής κονσόλας, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 5 θέσεις λειτουργίας: STANDARD (για φυσιολογικές συνθήκες και αυτόματη επιλογή), SAND (για αμμώδεις επιφάνειες), OFF-ROAD (για οδήγηση σε λάσπη, βρεγμένο γρασίδι κ.α.), SNOW (για χιόνι και πάγο) και ESP OFF.

Το C4 Cactus Rip Curl μπορεί να συνδυαστεί με τον 1.2 βενζίνης PureTech 110 PS και τον 1.6 BlueHDi 100 PS, ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ελαστικά Mud & Snow (διαστάσεων 205/50 R17).
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης