Μία Lotus Elise μόνο για τις πίστες

Μία Lotus Elise μόνο για τις πίστες

Ο υπερτροφοδοτούμενος 1,8 με τους 246 ίππους συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, για μεγαλύτερη συμμετοχή του οδηγού στην όλη διαδικασία.

Μία Lotus Elise μόνο για τις πίστες
Διαθέσιμο άμεσα είναι στη Βρετανία το Race 250, η πιο γρήγορη έκδοση της Lotus Elise με άδεια μόνο για τις πίστες. Με τιμή στις 53.500 λίρες, η Elise Race 250 έχει δεχτεί νέο «σετάρισμα» στην ανάρτηση, πιο ισχυρά φρένα για να αντέχουν τη σκληρή χρήση, εγκεκριμένο από τη FIA ανθρακονημάτινο αγωνιστικό κάθισμα με ζώνες έξι σημείων, αφαιρούμενο τιμίνι, αεροδυναμικό πακέτο κ.α.

Ο υπερτροφοδοτούμενος 1,8 με τους 246 ίππους συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, για μεγαλύτερη συμμετοχή του οδηγού στην όλη διαδικασία. Η Lotus πέρασε από «δίαιτα» την Elise Race 250, χρησιμοποιώντας νέα μπαταρία ιόντων λιθίου, υπερελαφρές ζάντες αλουμινίου, ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό κιτ (προαιρετικό), με αποτέλεσμα το καθαρό βάρος του αυτοκινήτου να υποχωρεί κάτω από τα 900 kg.

Στην πίστα δοκιμών της Lotus, η Elise Race 250 ολοκλήρωσε το γύρο σε 1:33.5, όντας κατά 0,5 sec ταχύτερη από τη Elise Cup 220 R. Έτσι λαμβάνει τον άτυπο τίτλο της «ταχύτερης αγωνιστικής έκδοσης της Elise».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης