Στην Ελλάδα το ανανεωμένο σουπερμίνι της Mitsubishi (τιμές)

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο σουπερμίνι της Mitsubishi (τιμές)

Τρία χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με πωλήσεις 330.000+ μονάδων σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 – Οκτ. 2015) – το «έξυπνο» μοντέλο της κατηγορίας Β, Space Star της Mitsubishi ωφελείται από μία σημαντική αναβάθμιση που σκοπό έχει να βελτιώσει την εμφάνιση και τη δυναμική συμπεριφορά του.

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο σουπερμίνι της Mitsubishi (τιμές)
Διατηρώντας τα πλεονεκτήματα της οικονομίας καυσίμου / χαμηλών εκπομπών CO2 του Space Star, η τεράστια ευρυχωρία εσωτερικού μέσα από μικρές εξωτερικές διαστάσεις καθώς και τα μέτρια λειτουργικά κόστη, η Mitsubishi αφουγκράστηκε προσεκτικά το σφυγμό της αγοράς, κυρίως στην Ευρώπη, όπου η κατηγορία B παραμένει κυρίαρχη με τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Στην συνέχεια, αποφάσισε να αναβαθμίσει το Space Star σε εμφάνιση & αίσθηση ώστε να ικανοποιεί καλύτερα τις προσδοκίες των πελατών. Ακολουθώντας παρόμοια μέθοδο με του Νέου Outlander (MY16), οι σχεδιαστές της προσπάθησαν να αλλάξουν οπτικά τις αναλογίες του Space Star ώστε να του δώσουν καλύτερο στήσιμο στο δρόμο και πιο δυναμική προσωπικότητα.
Εν τούτοις, κατάφεραν να διατηρήσουν τις συνολικές συμπαγείς διαστάσεις αυτού του μοντέλου που αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα στην κατηγορία Β αυξάνοντας ελαφρώς μόνο το συνολικό μήκος του στα 3.795 mm, δηλ. + 85 mm και βελτιώνοντας παράλληλα τη ροή αέρα μπροστά και πίσω.

Κλείσιμο
Χωρίς συμβιβασμούς επανασχεδίασαν ολόκληρο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Έτσι, προέκυψε μία αύξηση 1,5 cm του εμπρός προβόλου στα 745 mm – για να διασφαλιστεί ο μικρός κύκλος στροφής του Space Star στα 4.6 m – συμπεριλαμβανομένου του καπό, της μάσκας, των προβολέων και των προφυλακτήρων.

Ο ίδιος συνδυασμός νέων αναλογιών + οπτικής αναβάθμισης αποτυπώνεται και στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, όπου το νέο σχήμα του προφυλακτήρα, η επιλογή ανεξάρτητων, λεπτών οριζόντιων κατόπτρων και επιμηκυμένων πίσω φώτων LED σχήματος C (λειτουργίες πίσω φώτων & στοπ) συμβάλλει επίσης στην εντύπωση ενός χαμηλότερου, φαρδύτερου οχήματος και ταυτόχρονα ελαφρώς μακρύτερου, με την αύξηση του πίσω προβόλου στα 700 mm, ή + 7 cm. Αυτή η εντύπωση επιτείνεται και με μία μακρύτερη αεροτομή οροφής με ενσωματωμένο φως στοπ.



Και εσωτερικά, έγινε εκτενής αισθητική αναβάθμιση με νέο, μαλακό, με τρισδιάστατη πλέξη ύφασμα καθισμάτων και αντίθετη ραφή, διατίθεται σε αποχρώσεις full black και black & ivory, νέο τιμόνι με ένθετα σε piano black & πινελιές χρωμίου, καθώς και ένα σχήμα άριστης λαβής με δερμάτινη επένδυση. Πλέον είναι πιο κομψή η σχεδίαση του πίνακα οργάνων με λευκό φωτισμό (αντί πορτοκαλί), λευκό σε μαύρο φόντο (αντί μπλε σε μαύρο), με χρωμιωμένους δακτύλιους οργάνων και νέα χαρακτηριστικά (εξωτερική θερμοκρασία  & και προειδοποίηση πάγου σε ψηφιακή ένδειξη, προειδοποιητική λυχνία φώτων στάθμευσης).

Στην κεντρική του κονσόλα, το νέο Space Star γίνεται το πρώτο όχημα της Mitsubishi, που προσφέρεται με το νέο σύστημα Multifunction GPS Navigation και άμεση σύνδεση με smartphones μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής 6.5” WVGA (800 x 480 mm) LCD.

To νέο Space Star είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις εξοπλισμένες με έναν 1.200άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 80 PS και δύο κιβώτια ταχυτήτων.



Τεχνικά Χαρακτηριστικά Mitsubishi Space Star MY16

Κινητήρας: 1.193 cc
Ισχύς: 80 PS/ 6.000 rpm
Ροπή: 10.8 kgm/4.000 rpm
Μετάδοση: Στους εμπρός τροχούς
Κιβώτιο: 5τάχυτο μηχανικό & CVT
Επιτάχυνση 0-100km/h: 11,7 (12,8 CVT)
Τελική ταχύτητα: 180 km/h (173 CVT)
Μεικτή κατανάλωση: 4,3 l/100 km
Εκπομπές CO2: 100 gr/km (99 CVT)
Τέλη κυκλοφορίας: 89 €
Βάρος: 1.340 kg
Διαστάσεις (Μ/Π/Υ): 3.795/1.665/1.505 mm
Χώρος αποσκευών: 175 lt
Τιμή: Από 12.990 € (14.350 CVT)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης