Δύο νέες Cadillac για την Ευρώπη

Δύο νέες Cadillac για την Ευρώπη

Πρόκειται για τη ναυαρχίδα, το sedan CT6 και το μεσαίο crossover, το XT5. Και τα δύο θα εμφανιστούν στις αντιπροσωπείες της Cadillac επί ευρωπαϊκού εδάφους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δύο νέες Cadillac για την Ευρώπη
Μπορεί η General Motors να αποφάσισε τη διακοπή της παρουσίας της Chevrolet στη Γηραιά Ήπειρο, όμως έχει σημαντικά σχέδια για την πολυτελή της μάρκα. Η Cadillac κάνει «restart» υπό τη σκέπη του Opel Group και παρουσίασε στο Βερολίνο δύο νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της, το μήκους 5,18 m. CT6 και το μεσαίο crossover, το XT5.



Κλείσιμο
Και τα δύο θα εμφανιστούν στις αντιπροσωπείες της Cadillac επί ευρωπαϊκού εδάφους στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το CT6 εφοδιάζεται με τετρακίνηση και 3λιτρο V6 (ισχύος 417 ίππων και ροπής 56,6 kgm). Ο βενζινοκινητήρας είναι τεχνολογίας απενεργοποίησης κυλίνδρων για εξοικονόμηση καυσίμου και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 5,7 sec και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 240 km/h. Οι τιμές του στη Γερμανία αρχίζουν από τα 73.500€.

Το ΧΤ5 αντικαθιστά το SRX, που βρισκόταν στην παραγωγή από το 2004. Το crossover μήκους 4,81 m. θα κυκλοφορήσει στάνταρ με τετρακίνηση και ένα νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Κινητήρας του είναι ο ατμοσφαιρικός βενζίνης 3.6 V6, με 314 ίππους και 37,5 kgm ροπής που χαρίζει επιτάχυνση 0-100 σε 7,5 sec και τελική 210 km/h. Η τιμή της βασικής έκδοσης (πάντα στη γερμανική αγορά) ορίστηκε στα 48.800€.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης