Συνεργασία FIA - Pirelli για την οδική ασφάλεια!

Συνεργασία FIA - Pirelli για την οδική ασφάλεια!

H FIA και η Pirelli υπέγραψαν νέα 4ετή συμφωνία για την υποστήριξη της καμπάνιας οδικής ασφάλειας της FIA «Action for Road Safety».

Συνεργασία FIA - Pirelli για την οδική ασφάλεια!
Ένας από τους βασικούς στόχους της καμπάνιας «Action for Road Safety» είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει καλύτερα τους χρήστες των δρόμων όσον αφορά στην σπουδαιότητα της τήρησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
, τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν σήμερα το Νο 1 λόγο θανάτου για ανθρώπους ηλικίας από 15 έως 29 ετών.
Κλείσιμο
 
Ως παγκόσμιος συνεργάτης της καμπάνιας,
η Pirelli θα προωθήσει τους 10 χρυσούς κανόνες της FIA για την οδική ασφάλεια διαμέσου όλων των δικτύων της. Επίσης η Pirelli θα οργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα όπως και πρότζεκτ ώστε να υπάρξει ευαισθητοποίηση γύρω από την οδική ασφάλεια, σε συνεργασία πάντα με επιλεγμένα μέλη της FIA. Ο διευθύνων σύμβουλος της Pirelli (CEO), Μάρκο Τρονκέτι Προβερά είπε: «Η ασφάλεια ήταν πάντοτε ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Pirelli. Τα ελαστικά μας πέρα από μέγιστη έκφραση υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης που εγγυώνται την απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση, επιτυγχάνουν ταυτόχρονα και τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που η Pirelli συμφώνησε να υποστηρίξει την καμπάνια της FIA για την οδική ασφάλεια. Δουλεύοντας μαζί με τα μέλη μας αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να μεταδώσουμε το μήνυμα της οδικής ασφάλειας και τη σημασία του σεβασμού προς τους άλλους χρήστες των δρόμων, σε περισσότερο κόσμο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης