Ακόμη πιο πολυτελής η Quattroporte

Ακόμη πιο πολυτελής η Quattroporte

To μεγάλο sedan ανανεώθηκε από την Maserati και θα τεθεί άμεσα προς πώληση στην Ευρώπη, ενώ θα διατίθεται σε δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού: Την GranLusso και την GranSport.

Ακόμη πιο πολυτελής η Quattroporte
Παράλληλα με το λανσάρισμα της Levante, του πρώτου της SUV, η ιταλική μάρκα ασχολήθηκε το τελευταίο διάστημα και με το μεγάλο της sedan. Η Quattroporte ανανεώθηκε από την Maserati και θα τεθεί άμεσα προς πώληση στην Ευρώπη, ενώ θα διατίθεται σε δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού. Την GranLusso (το μπλε αυτοκίνητο) που δίνει έμφαση στην πολυτέλεια και την GranSport (το λευκό) με σπορ προσανατολισμό.



Κλείσιμο
Οι εξωτερικές επεμβάσεις στο πολυτελές sedan εντοπίζονται στους προφυλακτήρες με μαύρες ματ λεπτομέρειες, τη γρίλια, τους καθρέπτες. Παράλληλα έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική οπισθέλκουσα του αυτοκινήτου κατά 10%. Στην καμπίνα των επιβατών με τις δερμάτινες επενδύσεις, τα βλέμματα πέφτουν πάνω στη μεγάλη οθόνη αφής 8,4 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto για εύκολη ενσωμάτωση των smartphone.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, αυτόνομη πέδηση για αποφυγή σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα. Οι εκδόσεις GranLusso and GranSport θα είναι διαθέσιμες με όλους τους κινητήρες (και με τον 3.8 V8 των 530 ίππων που εφοδιάζει τη GTS) και θα έχουν κοινή τιμολόγηση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης