Σπορ έκδοση για το Fiat 500

Σπορ έκδοση για το Fiat 500

Παράλληλα με το λανσάρισμα του 124 Spider, η Fiat ενισχύει τη γκάμα της και την οικογένεια του 500 με μία νέα έκδοση.

Σπορ έκδοση για το Fiat 500
Το 500S είναι ό,τι πιο σπορ υπάρχει στο στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, πριν περάσουμε στο σκορπιό της Abarth. Είναι διαθέσιμο σε coupe και convertible, όμως στην Ελλάδα θα εισαχθεί μόνο το πρώτο αμάξωμα.

Στη χώρα μας θα συνδυάζεται είτε με τον 1.3 diesel Multijet II απόδοσης 95 ίππων, είτε με τον βενζινοκινητήρα 0.9 TwinAir (με 85 ή 105 PS). Με τον Multijet εκπέμπει στο περιβάλλον μόλις 89 g. CO2 ανά km (μέση κατανάλωση 3,4 lt/100 km) και άρα δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Το σύστημα μεταδόσεων περιλαμβάνει μηχανικά κιβώτια πέντε ή έξι ταχυτήτων και το αυτόματο Dualogic. Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις, οι Pop, Lounge και Sport.

Κλείσιμο


Το σύστημα UconnectTM HD LIVE με οθόνη αφής 7 ιντσών ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του και περιλαμβάνει πλήθος λειτουργιών, όπως Bluetooth, αναγνώριση φωνής και πολλές μουσικές επιλογές εκτός από το FM/AM ραδιόφωνο, χάρη στην εξαιρετική συνδεσιμότητά του μέσω υποδοχής 3.5mm, USB ή Bluetooth. Επιπλέον, προαιρετικά, διατίθεται ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) και ένα 3D ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης TomTom. Διατίθεται και το ηχοσύστημα Beats by Dr. Dre, με 8κάναλο ενισχυτή και συνολική ισχύ 440 Watt.

Στη λίστα με τον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνονται επτά αερόσακοι, το εξελιγμένο ESC (Ηλεκτρονικός Έλεγχος Ευστάθειας), ASR (Σύστημα Αντιολίσθησης Τροχών), Hill Holder (Σύστημα Συγκράτησης Αυτοκινήτου σε Ανηφόρα) και HBA (Υδραυλικό Σύστημα Πέδησης, σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης