Αποκάλυψη για το νέο Grand Scenic

Αποκάλυψη για το νέο Grand Scenic

Το πολυμορφικό της Renault έχει μήκος 4,63 m. και μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του 5 ή 7 επιβάτες.

Αποκάλυψη για το νέο Grand Scenic
Τον Μάρτιο η Renault είχε παρουσιάσει την τέταρτη γενιά του Scenic. Τώρα η γκάμα του compact πολυμορφικού ολοκληρώνεται με την έλευση του μακρύτερου κατά 24 cm Grand Scenic.  Τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο χώρο αποσκευών (765 lt. στην πενταθέσια διάταξη).



Κλείσιμο
Όπως και το Scenic, έτσι και το Grand Scenic διατίθεται από τη βασική έκδοση με μεγάλους τροχούς 20 ιντσών, κάτι μη σύνηθες στην κατηγορία. Παράλληλα, η διχρωμία του αμαξώματος (στις πλούσιες εκδόσεις) τονίζει ακόμη περισσότερο την εξωτερική του εμφάνιση. Στάνταρ είναι επίσης η τεχνολογία αυτόνομης πέδησης (AEBS) με ανίχνευση πεζών, που λειτουργεί σε ταχύτητες 7-60 km/h και μπορεί να φανεί σωτήριο μέσα στις πόλεις. Το σύστημα πολυμέσων R-Link 2 περιλαμβάνει οθόνη αφής 8,7 ιντσών και έγχρωμο head up display.



Το νέο Grand Scenic εκμεταλλεύεται την πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου της Renault. Ανάμεσα στις εκδόσεις και η υβριδική dCi 110 PS (με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο). Ο 1.5 diesel θα δέχεται βοήθεια από ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο λειτουργεί όμως ως γεννήτρια και δεν μπορεί να κινεί μόνο του το πολυμορφικό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης