Το υβριδικό Outlander δικαιώνει τη Mitsubishi

Το υβριδικό Outlander δικαιώνει τη Mitsubishi

Μπορεί στην Ελλάδα να συναντάμε ένα plug-in υβριδικό με τη συχνότητα που βλέπουμε ένα supercar, όμως σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας των δρόμων.

Το υβριδικό Outlander δικαιώνει τη Mitsubishi
Η Mitsubishi Motors ανακοίνωσε ότι το Outlander PHEV ξεπέρασε σε παγκόσμιες πωλήσεις τις 100.000 μονάδες. Το plug-in hybrid SUV λανσαρίστηκε στην Ιαπωνία το 2012, μετρώντας στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου 33.730 ταξινομήσεις. Το Outlander PHEV είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Μ. Βρετανία (έχουν διατεθεί 21.052 αυτοκίνητα), όπου κυκλοφορεί από το 2014. Στην υπόλοιπη Ευρώπη οι πωλήσεις ανέρχονται σε 44.477 μονάδες.

Το Mitsubishi Outlander PHEV είναι τετρακίνητο, με συνολική αυτονομία 870 km και δυνατότητα κίνησης έως 50 km αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Φέρει 2λιτρο βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Οι εκπομπές CO2 ανέρχονται σε 42 g/km, κάτι που σημαίνει ότι στις περισσότερες χώρες έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο των μεγάλων πόλεων.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης