Μία Vanquish, αποτέλεσμα συνεργασίας Aston Martin-Zagato

Μία Vanquish, αποτέλεσμα συνεργασίας Aston Martin-Zagato

Για τη δημιουργία του εντυπωσιακού coupe συνεργάστηκαν τα τμήματα σχεδίασης των δύο εταιρειών.

Μία Vanquish, αποτέλεσμα συνεργασίας Aston Martin-Zagato
Το αποτέλεσμα της τελευταίας της συνεργασίας με την Zagato, το γνωστό οίκο από τη βόρεια Ιταλία, παρουσιάζει η Aston Martin στη λίμνη Κόμο. Οι λιγοστοί επισκέπτες της έκθεσης Concorso d’Eleganza Villa d’Este (21–22 Μαΐου) θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την πρωτότυπη Vanquish Zagato, που φέρει ατμοσφαιρικό V12 με 600 ίππους.

Στη σχεδίαση του εντυπωσιακού coupe συμμετείχαν τα τμήματα των δύο εταιρειών, υπό τους Μάρεκ Ράιχμαν και Αντρέα Ζαγκάτο. Το νέο αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακόνημα, ενώ τα πίσω στρογγυλά φώτα αποτελούν κάτι σαν «σήμα κατατεθέν» για τις δημιουργίες της Zagato.

Κλείσιμο


Όσοι κοιτούν τις λεπτομέρειες, θα εντοπίσουν κοινά στοιχεία με άλλα μοντέλα της Aston Martin, όπως το supercar για πίστες Vulcan, την εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής One-77 και τo τελευταίο μοντέλο, την DB11.

Η Vanquish Zagato Concept είναι το πέμπτο αυτοκίνητο που δημιούργησαν από κοινού οι Βρετανοί της Aston Martin με τους Ιταλούς της Zagato. Η αρχή είχε γίνει το 1960 με την DB4 GT Zagato.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης