Τα ανανεωμένα 595 της Abarth

Τα ανανεωμένα 595 της Abarth

Η σπορ μάρκα της Fiat παρουσιάζει τις ανανεωμένες εκδόσεις του πύραυλου τσέπης, διαθέσιμες σε hatch και convertible αμάξωμα.

Τα ανανεωμένα 595 της Abarth
Η γκάμα της Abarth ενισχύεται με το 124 Spider, όμως βασικό μοντέλο με σήμα τον «σκορπιό» παραμένει το 500. Η σπορ μάρκα της Fiat παρουσιάζει τις ανανεωμένες εκδόσεις του πύραυλου τσέπης, διαθέσιμες σε hatch και convertible αμάξωμα. Πρόκειται για τα 595, 595 Turismo και 595 Competizione, που αντιστοιχούν σε τρία επίπεδα ισχύος κινητήρα και γενικότερων βελτιώσεων.

Ο 1.4 T-Jet αναβαθμίζεται στα 595 και 595 Turismo, αποδίδοντας αντίστοιχα 145 και 165 ίππους (στη δεύτερη περίπτωση με τουρμπίνα της Garrett). Το 595 Competizione με τους 180 ίππους περιλαμβάνει πλέον στον προαιρετικό του εξοπλισμό και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (Abarth D.A.M.), το οποίο προέρχεται από το «εξωγήινο» 695 Biposto.

Κλείσιμο


Στάνταρ κιβώτιο είναι το μηχανικό 5 σχέσεων, ενώ προαιρετικά διατίθεται το σειριακό της Abarth με paddles στο τιμόνι. Τα Turismo και Competizione εφοδιάζονται με αμορτισέρ επιλεκτικής απόσβεσης συχνοτήτων FSD της Koni.

Πέρα βέβαια από τις επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη, η σειρά 595 της Abarth ανανεώθηκε και σχεδιαστικά, με νέα φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη εμπρός εισαγωγή αέρα, πιο «επιθετικό» πίσω διαχύτη, νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, νέα χρώματα αμαξώματος κ.α. Η παρουσία αλκαντάρα και ανθρακονήματος χαρίζει πιο premium αίσθηση στην καμπίνα των επιβατών. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του νέο τιμόνι και πίνακα οργάνων, το σύστημα πολυμέσων Uconnect (με οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ή 7 ιντσών) και ηχοσύστημα 480 W της Beats Audio με 7 ηχεία.

Οι πωλήσεις των ανανεωμένων Abarth 595 θα αρχίσουν στην Ευρώπη εντός του καλοκαιριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης