Video: Το μικρό Jeep κάνει ακόμη και καγιάκ

Video: Το μικρό Jeep κάνει ακόμη και καγιάκ

Το Renegade, ειδικά στην κορυφαία έκδοση Trailhawk, είναι ένα από τα πιο ικανά – αν όχι το πιο ικανό – off road μοντέλο στην κατηγορία των μικρών SUV.

Video: Το μικρό Jeep κάνει ακόμη και καγιάκ
Το Renegade
, ειδικά στην κορυφαία έκδοση
Trailhawk, είναι ένα από τα πιο ικανά – αν όχι το πιο ικανό – off road μοντέλο στην κατηγορία των μικρών SUV. Η
Jeep
Κλείσιμο
 το υπέβαλε σε μία μοναδική δοκιμασία για να παρουσιάσει τις δυνατότητές του.
Δεν το έβαλε να περάσει από λάσπες ή να αναρριχηθεί σε κακοτράχαλο έδαφος. Η αποστολή του ήταν η ολυμπιακών προδιαγραφών διαδρομή κανόε καγιάκ σλάλομ στο Κάρντιφ της Ουαλίας.


Πίσω από το τιμόνι κάθισε η Αimee Fuller, Βρετανίδα αθλήτρια του snowboard με συμμετοχή σε ολυμπιακούς αγώνες, η οποία κλήθηκε να ολοκληρώσει τη διαδρομή των 250 m. με συνεχή ροή νερού που φθάνει τους 4 τόνους ανά sec! Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, το Autoone Jeep Renegade
τα κατάφερε μια χαρά.

Η κορυφαία έκδοση Trailhawk εφοδιάζεται με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα MultiJet των 170 PS, το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τη μόνιμη τετρακίνηση Active Drive Low της Jeep. Το συγκεκριμένο σύστημα 4×4 προσφέρει επιπλέον δυνατότητες off road χάρη στη διαφορετική χαρτογράφηση του κιβωτίου, στο Hill Descent Control και στην επιλογή Low για υποπολλαπλασιασμό της τελικής σχέσης μετάδοσης (20:1).

Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Jeep Selec-Terrain έχει 5 ρυθμίσεις (Auto, Snow, Sand, Mud, Rock), μία για κάθε πιθανό και απίθανο έδαφος. Και δεν είναι μόνο αυτά. Η απόσταση των 21 cm από το έδαφος, η ροπή των 35,7 kgm του diesel, οι μεγάλες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης (καλύτερες και από του νέου Cherokee) και τα ελαστικά Mud & Snow «στέλνουν» πολύ μακριά τα όρια του Renegade.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης