Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Jeep στην Ευρώπη

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Jeep στην Ευρώπη

Το Camp Jeep είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός για αυτοκίνητα 4×4 από μία και μόνο εταιρεία.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Jeep στην Ευρώπη
Στην Μπασέγια, ένα μικρό χωριό στην Καταλονία, θα διεξαχθεί φέτος το Camp Jeep, το ετήσιο ραντεβού του συλλόγου ιδιοκτητών Jeep
(JOG) στην Ευρώπη. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται και οι ημερομηνίες είναι από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, προκειμένου να συμπέσουν με τη συμπλήρωση 75 ετών από την έναρξη παραγωγής των πρώτων Willys (5 Ιουνίου 1941).

Το Camp Jeep είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός για αυτοκίνητα 4×4 από μία και μόνο εταιρεία. Την
Κλείσιμο
Autoone Jeep
, που το όνομά της είναι συνώνυμο της περιπέτειας και της κίνησης σε κάθε έδαφος. Φέτος αναμένεται να λάβουν μέρους 400 Jeep και 2.500 λάτρεις της μάρκας. Ο σύλλογος JOG μετρά 64.000 μέλη σε 24 χώρες της Ευρώπης.

Παρόμοιες εκδηλώσεις διοργανώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της παράδοσης της Jeep και φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τους ενθουσιώδεις φίλους της. Για πρώτη φορά οι κάτοχοι των Jeep συναντήθηκαν το 1953 στα βουνά της Σιέρα Νερβάδα.

Για να ανταμείψει τους φίλους της που θα συγκεντρωθούν στα 75α γενέθλιά της, η Jeep ετοίμασε δύο ειδικά πρωτότυπα μοντέλα. Πρόκειται για τα Jeep Comanche και Trailcat, τα οποία θα ταξιδέψουν από την έρημο της Γιούτα μέχρι την Ισπανία. Το Comanche είναι ένα pick up με βάση το Autoone Jeep Renegade, ενώ το Trailcat είναι ένα υψηλών επιδόσεων off-road μοντέλο, με V8 κινητήρα 6,2 lt. που αποδίδει περισσότερους από 700 ίππους!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης