Πώς θα ονομάζεται το SUV της Alfa Romeo;

Πώς θα ονομάζεται το SUV της Alfa Romeo;

Η αποκάλυψή του απέχει πλέον λίγους μήνες, καθώς αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο στο Παρίσι και το λανσάρισμά του σε Ευρώπη και Αμερική να ακολουθήσει το 2017.

Πώς θα ονομάζεται το SUV της Alfa Romeo;
Στην πρόσφατη επίσκεψή μας στο Μπαλόκο, για να οδηγήσουμε την ανανεωμένη Giulietta, διασταυρωθήκαμε με αρκετά πρωτότυπα δοκιμών. Ανάμεσά τους ήταν και το SUV της Alfa Romeo, με τόσο βαρύ καμουφλάζ που καθιστούσε αδύνατη την εξαγωγή οποιασδήποτε εκτίμησης για τη σχεδίασή του.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έπεσε και αυτό θύμα των καθυστερήσεων στην εφαρμογή του στρατηγικού πλάνου της Alfa Romeo. Η αποκάλυψή του απέχει πλέον λίγους μήνες, καθώς αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο στο Παρίσι και το λανσάρισμά του σε Ευρώπη και Αμερική να ακολουθήσει το 2017.

Και ενώ ως πιθανότερο όνομα ακούγεται το τελευταίο διάστημα το Stelvio, η ιταλική μάρκα κατοχύρωσε το Kamal. Έτσι ονομαζόταν το πρωτότυπο SUV της Γενεύης, πριν από 13 χρόνια, οπότε δεν αποκλείεται να βαφτιστεί και το αυτοκίνητο παραγωγής.

Κλείσιμο
Το σίγουρο είναι ότι το εκτός δρόμου μοντέλο της Alfa Romeo θα πατά στην πλατφόρμα της Giulia και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με κίνηση πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Αναμένεται να λανσαριστεί και σε κορυφαία παραλλαγή με τον 2.9 V6 για να κοντράρει τις σπορ εκδόσεις πολυτελών SUV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης