Νέο μεσαίο SUV στην πολυτελή κατηγορία

Νέο μεσαίο SUV στην πολυτελή κατηγορία

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Πεκίνου, η Infiniti τράβηξε το σεντόνι από το νέο της πρωτότυπο μοντέλο.

Νέο μεσαίο SUV στην πολυτελή κατηγορία
Το QX Sport Inpiration παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Κέντρο Σχεδίασης της μάρκας στην κινεζική πρωτεύουσα. Πρόκειται για ένα πολυτελές μεσαίο SUV, με το οποίο η θυγατρική της Nissan θέλει να μπει στα… χωράφια των BMW (X3/X4) και Mercedes (GLC/GLC Coupe).

Το QX Sport αντλεί λεπτομέρειες από τα σύγχρονα μοντέλα της Infiniti, όπως η μάσκα, και τα συνδέει με νέα στοιχεία για να δημιουργήσει ένα δυναμικό σύνολο. Στο πεντάθυρο αμάξωμα ξεχωρίζουν οι έντονες ακμές, οι μικρές γυάλινες επιφάνειες, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και οι κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέπτες. 

Κλείσιμο


Η καμπίνα των επιβατών μας έρχεται από το… μέλλον (το πόσο κοντινό θα εξαρτηθεί από την ίδια την Infiniti). Δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες κάνουν την εμφάνισή τους. Μία στο ρόλο του πίνακα οργάνων και μία για την απεικόνιση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η Infiniti θα παρουσιάσει στο Πεκίνο και τον κινητήρα του QX Sport. Το μόνο σίγουρο είναι ότι συνδυάζεται με αυτόματο σύστημα μετάδοσης. Όσον αφορά τους κινητήρες του αυτοκινήτου παραγωγής (αναμένεται να λανσαριστεί το 2017) ένας από αυτούς θα είναι ο νέος 3.0 V6 με διπλό turbo.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης