Video: Το πρώτο SUV της Seat σε άσφαλτο και χώμα

Video: Το πρώτο SUV της Seat σε άσφαλτο και χώμα

Τη δυνατότητα να δούμε εν δράσει το Ateca και να γνωρίσουμε ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, μας δίνει η ισπανική μάρκα σε ένα σύντομο video.

Video: Το πρώτο SUV της Seat σε άσφαλτο και χώμα
«Ξεναγός» ο μηχανολόγος της Seat, Thomas Schauer, ο οποίος κάθισε πίσω από το τιμόνι του compact SUV και το οδήγησε εντός και εκτός δρόμου, λίγους μήνες πριν αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Το Ateca έχει μήκος 4,36 m. και θα αποτελέσει έναν ακόμη ανταγωνιστή του Qashqai, μαζί με το Toyota C-HR. Ο χώρος αποσκευών του είναι από τους κορυφαίους στο C segment, με όγκο 510 lt. Θα κυκλοφορήσει σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με κινητήρες TSI και TDI, εύρους κυβισμού από 1.000 έως 2.000 cc και ισχύος από 115 έως 190 PS.

Ορισμένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του είναι το Kessy System (είσοδος και εκκίνηση χωρίς τη χρήση του κλειδιού), full LED φώτα, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών και πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones, ασύρματη φόρτιση κινητού, Traffic Jam Assist για σταμάτα-ξεκίνα και διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας έως τα 60 km/h, περιμετρική ορατότητα 360 μοιρών από τέσσερις κάμερες κ.α.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης