Τα Mitsubishi αγρίεψαν

Τα Mitsubishi αγρίεψαν

Οι πρωτότυπες εκδόσεις Geoseek χαρίζουν στο compact SUV και στο διπλοκάμπινο pick up «περιπετειώδη» χαρακτήρα, μέσω μίας σειράς επεμβάσεων στο αμάξωμά τους.

Τα Mitsubishi αγρίεψαν
Τις πρωτότυπες παραλλαγές των ASX και L200 αποκάλυψε στο διαδίκτυο η Mitsubishi, λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση της Γενεύης. Οι εκδόσεις Geoseek χαρίζουν στο compact SUV και στο διπλοκάμπινο pick up «περιπετειώδη» χαρακτήρα, μέσω μίας σειράς επεμβάσεων στο αμάξωμά τους.

Βαμμένα σε γκρι χρώμα, τα ASX Geoseek και L200 Geoseek φέρουν πορτοκαλί λεπτομέρειες στους εξωτερικούς καθρέπτες, τους προφυλακτήρες, τις ζάντες αλουμινίου και σε άλλα σημεία. Στην οροφή τους έχει τοποθετηθεί σχάρα μεταφοράς είτε ποδηλάτων είτε κατασκηνωτικός εξοπλισμός. Αντίθεση στο σκουρόχρωμα εσωτερικό δημιουργούν σημεία επίσης σε πορτοκαλί χρώμα, όμως η Mitsubishi δεν έδωσε ακόμη στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την καμπίνα των επιβατών.

Πέρα από τα δύο πρωτότυπα και την ανανεωμένη έκδοση του ASX παραγωγής, η ιαπωνική μάρκα θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της (σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα) το eX Concept. Ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 400 km.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης