F1, Λονδίνο: Νέα χρώματα για την RBR!

F1, Λονδίνο: Νέα χρώματα για την RBR!

Η Red Bull Racing παρουσίασε χτες βράδυ σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο τα χρώματα που θα φέρει φέτος.

F1, Λονδίνο: Νέα χρώματα για την RBR!
 Η ομάδα από το Μίλτον Κέινς έχει σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο χορηγών. Η απουσία της Infiniti και της Renault δεν έχει καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από νέους χορηγούς. Η παρουσία της Tag Heuer στο κάλυμμα της υβριδικής μηχανής στη θέση της Renault είναι γεγονός όπως και η μετονομασία της ομάδας σε Red Bull – Tag Heuer. Βέβαια οι υβριδικές μηχανές θα συνεχίσουν να παρέχονται από τη Renault. Στη χαρακτηριστική θέση της Infiniti στην πίσω αεροτομή πλέον υπάρχουν τα χρώματα της Red Bull. Τα νέα πιο σκούρα χρώματα αποτελούν σημείο αναφοράς και στην διαχρονική συνεργασία της Red Bull με την Puma. Οι τέσσερις φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές, παρουσίασαν την καινοτόμο εμφάνιση που θα έχει η RB12, με ματ ανθρακί χρώμα και έντονα λογότυπα. Βέβαια προς το παρόν, τα νέα χρώματα τα είδαμε πάνω στο περυσινό μονοθέσιο. Η RB12 θα αποκαλυφθεί την προσεχή Δευτέρα, στο πλαίσιο των πρώτων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που θα γίνουν στην πίστα του Μοντμελό στη Βαρκελώνη.


Κλείσιμο

Εντυπωσιακό το χορευτικό σόου στην παρουσίαση.


Μιλώντας για την νέα εμφάνιση του μονοθέσιου ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε:
«Ωραίο είναι το μονοθέσιο. Για μας τους οδηγούς είναι σημαντικό πως θα συμπεριφέρεται στην πίστα όμως έχει αξία και να δείχνει καλά. Ελπίζω να έρθουν και τα αποτελέσματα».

Η μικρή ομάδα της Red Bull, η Toro Rosso θα χρησιμοποιεί φέτος υβριδικές μηχανές Ferrari και συγκεκριμένα την περσινή τελευταία έκδοση. Προφανώς δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η φετινή έκδοση υβριδικής μηχανής της Renault θα είναι καλύτερα από την περσινή της Ferrari. Οπότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα τι θα συμβεί σε περίπτωση που η μικρή Toro Rosso αποδίδει καλύτερα από τη μεγάλη Red Bull.



Ο Ρικιάρντο πιστεύει πως δεν υπάρχει λόγος πανικού:
«Αν εμείς έχουμε μόνο μια μικρή βελτίωση σε σχέση με πέρυσι τότε σίγουρα η Toro Rosso θα είναι ανταγωνιστική στους πρώτους αγώνες. Δεν αποκλείεται να μας περάσουν κιόλας. Όμως στην εξέλιξη της σεζόν και καθώς εμείς όντας μεγαλύτερη ομάδα έχουμε περισσότερα περιθώρια βελτιώσεων πιθανόν θα τους αφήσουμε πίσω. Αν είμαστε από τώρα μπροστά τους αυτό θα είναι καλό σημάδι, δεν πρόκειται όμως να απογοητευτούμε αν μας περάσουν στη Μελβούρνη. Δε χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια ή να είμαστε ενθουσιασμένοι για το τίποτα. Αυτό που μετράει είναι η απόδοσή μας στην Μελβούρνη».



Από την πλευρά του ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ
θέλησε με τις δηλώσεις του να οριοθετήσει τις προσδοκίες για την απόδοση της ομάδας στους πρώτους φετινούς αγώνες: «Πολύ μας έχουν ξεγράψει αλλά εμείς είμαστε μαχητές. Έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο να επιστρέψουμε σε ανταγωνιστική κατάσταση. Ελπίζουμε να είμαστε στη δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών στην Αυστραλία. Αυτή για μας είναι η αφετηρία των προσπαθειών μας για πρόοδο. Είναι μια νέα εποχή για την ομάδα που άλλαξε χρώματα και προβλέπω ότι θα έχουμε δυο διαφορετικά τμήματα στη σεζόν. Το πρώτο που η απόδοσή μας δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστική και το δεύτερο που θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι».

Η RB12 που πέρασε χτες τις τελευταίες δοκιμές πρόσκρουσης θα πατήσει πίστα την ερχόμενη Δευτέρα 22/2 στο Μοντμελό της Βαρκελώνης. Το εικονιζόμενο στις φωτογραφίες μονοθέσιο δεν είναι αυτό που θα εμφανιστεί τη Δευτέρα.



Οι Ντάνιελ Ρικιάρντο και Δανιήλ Κβιάτ θα οδηγούν φέτος για την Red Bull Racing.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης