Πρεμιέρα στη Γενεύη για το πρωτότυπο Subaru XV

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το πρωτότυπο Subaru XV

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του αυτοκινήτου, κρατώντας μας σε αγωνία ενόψει της τελικής παρουσίασης.

Πρεμιέρα στη Γενεύη για το πρωτότυπο Subaru XV
Πρεμιέρα στη Γενεύη, την 1η Μαρτίου, θα κάνει το νέο πρωτότυπο της Subaru. Το XV Concept αποτελεί εξέλιξη του σημερινού μοντέλου και τον προπομπό για τη νέα γενιά του δημοφιλούς compact crossover. Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του αυτοκινήτου, κρατώντας μας σε αγωνία ενόψει της τελικής παρουσίασης.

Στην εικόνα εμφανίζεται το εμπρός μέρος, με τη χρωμιωμένη μάσκα, τους προβολείς σε σχήμα “C” και τον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και την προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να αποκαλυφθούν καθώς θα πλησιάζουμε προς την έκθεση επί ελβετικού εδάφους.

Το νέο Subaru XV αναμένεται μέσα στην επόμενη διετία και θα είναι βελτιωμένο σε κάθε τομέα. Τόσο στην ποιότητα κύλισης, όσο στον εξοπλισμό και στα μηχανικά μέρη. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και ως ηλεκτρικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης