Πώς θα ονομάζεται το SUV της Seat;

Πώς θα ονομάζεται το SUV της Seat;

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την αποκάλυψη του νέου μοντέλου της Seat, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου, λίγο πριν την πρεμιέρα για το κοινό στην έκθεση της Γενεύης.

Πώς θα ονομάζεται το SUV της Seat;
Άγνωστο παραμένει το όνομά του, όμως τα Aran και Tecta δείχνουν να είναι τα επικρατέστερα. Το SUV της Seat θα κυκλοφορήσει σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με τα γνωστά σύνολα TSI και TDI του Ομίλου Volkswagen.

Νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα autoalgerie, αναφέρουν τις διαστάσεις και τους κινητήρες του αυτοκινήτου. Το μήκος θα είναι 4,36 m., το πλάτος 1,84 m. και το ύψος 1,6 m, διαστάσεις που το φέρνουν σε ευθεία αντιπαράθεση με το Nissan Qashqai, τον ηγέτη της κατηγορίας βάσει πωλήσεων. Το SUV της ισπανικής μάρκας θα εφοδιάζεται με τον 1.0 TSI με 115 ίππους, τον 1.4 TSI με 150 PS αλλά και τους 1.6 και 2.0 TDI. Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών, ασύρματη βάση φόρτισης κινητών, κάμερες για περιμετρική ορατότητα κ.α.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία από την οθόνη του συστήματος πολυμέσων, που προφανώς δείχνει την εικόνα του μικρομεσαίου SUV.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης