Έκδοση 4x4 για το... μεγάλο ΜΙΝΙ

Έκδοση 4x4 για το... μεγάλο ΜΙΝΙ

Το MINI Clubman ALL4 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις κινητήρων, την Cooper S και την Cooper SD. Η πρώτη είναι βενζινοκίνητη και εφοδιάζεται με το 2.0 των 192 ίππων και η δεύτερη είναι diesel, με το ανάλογου κυβισμού σύνολο, απόδοσης 190 ίππων.

Έκδοση 4x4 για το... μεγάλο ΜΙΝΙ
Το μεγαλύτερο ΜΙΝΙ στη γκάμα της βρετανικής μάρκας (το μήκος του φθάνει τα 4,25 m) θα είναι σύντομα διαθέσιμο και με το σύστημα ALL4, το οποίο προσφέρει κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το Clubman συνδυάζει έτσι την πρακτικότητα από τις έξι πόρτες και το χώρο αποσκευών των 360 lt. με τις δυνατότητες κίνησης στο χώμα, τον πάγο ή το χιόνι.



Το MINI Clubman ALL4 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις κινητήρων, την Cooper S και την Cooper SD. Η πρώτη είναι βενζινοκίνητη και εφοδιάζεται με το 2.0 των 192 ίππων και η δεύτερη είναι diesel, με το ανάλογου κυβισμού σύνολο, απόδοσης 190 ίππων. Στην Cooper S ALL4 στάνταρ είναι το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και στην Cooper SD το 8άρι αυτόματο Steptronic (προαιρετικά και στη βενζινοκίνητη έκδοση). Η ΜΙΝΙ ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 6,9 lt/100 km (159 g/km) για το Clubman Cooper S ALL4 και 4,8 lt/100 km (126 g/km) για το Cooper SD ALL4.

Στάνταρ στον εξοπλισμό του Clubman ALL4 είναι τα συστήματα ευστάθειας (DSC) και πρόσφυσης (DTC), το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό (EDLC) και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Προαιρετικά μπορούν να προστεθούν η σπορ ανάρτηση, τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Dynamic Damper Control και οι τροχοί 19 ιντσών.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης