Η Fiat Chrysler αρνείται ότι «πείραζε» τους αριθμούς πωλήσεων στις ΗΠΑ

Η Fiat Chrysler αρνείται ότι «πείραζε» τους αριθμούς πωλήσεων στις ΗΠΑ

Σε δικαστική διαμάχη με δύο ντίλερ της στο Ιλινόις και τη Φλόριντα έχει εμπλακεί η Fiat Chrysler Automobiles.

Η Fiat Chrysler αρνείται ότι «πείραζε» τους αριθμούς πωλήσεων στις ΗΠΑ
Οι δύο αντιπροσωπείες που αποτελούν μέλη του Ed Napleton Automotive Group, κατηγορούν τον ιταλο-αμερικανικό όμιλο ότι παραποιεί τους αριθμούς πωλήσεων του στην αγορά των ΗΠΑ, προκειμένου να παραπλανεί τους πελάτες του.

«Παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε επανειλημμένα να μας παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία για την παράνομη δραστηριότητα, οι ενάγοντες αρνήθηκαν να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους. Η FCA διεξήγαγε σχετική έρευνα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και οι ενάγοντες ενημερώθηκαν πριν υποβάλλουν αγωγή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Fiat Chrysler Automobiles.

«Η αγωγή δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας δύο ντίλερ, οι οποίοι απέτυχαν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις με την FCA. Έχουν επανειλημμένα αποτύχει να τις εκπληρώσουν τουλάχιστον από το 2012 και έχουν επίσης χρησιμοποιήσει τους τελευταίους μήνες απειλές για διαφθορά ως μία παράνομη προσπάθεια να υποχρεώσουν την FCA να τους προσφέρει ειδική μεταχείριση, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας επιπλέον σημείων παρουσίας στο δίκτυο της FCA στις ΗΠΑ», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Κλείσιμο
Η FCA εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ που υιοθέτησαν τους ισχυρισμούς χωρίς να έχουν γνώση όλων των δεδομένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης