Το μελλοντικό σπορ sedan της Acura/Honda

Το μελλοντικό σπορ sedan της Acura/Honda

Ως σχεδιαστική σπουδή που μας… κατευθύνει στο πώς θα μοιάζουν τα επόμενα χρόνια τα αυτοκίνητα της Acura και ιδιαίτερα τα sedan, μας συστήνεται το πρωτότυπο Precision.

Το μελλοντικό σπορ sedan της Acura/Honda
Η Acura είναι θυγατρική της Honda, αντιπροσωπεύοντας πολυτελή και σπορ μοντέλα σε λίγες αγορές, ανάμεσά τους και αυτή των ΗΠΑ. Οι επικεφαλής σχεδιαστές του Precision είχαν εμπλακεί και στη δημιουργία του supercar Acura NSX (θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με το σήμα της Honda), γεγονός που αποτυπώνεται στην οπτική… συγγένεια των δύο μοντέλων. Το γεμάτο ακμές αμάξωμα του Precision concept έχει μήκος 5,18 m., στοιχείο που το κατατάσσει στη μεγάλη κατηγορία (το μεταξόνιο αγγίζει τα 3,1 m).



Κλείσιμο
Η κλίση της οροφής προς τα πίσω παραπέμπει σε liftback μοντέλο, ενώ ο σπορ χαρακτήρας τονίζεται ακόμη περισσότερο από τους γιγάντιους τροχούς των 22 ιντσών. Από το μέλλον μας έρχεται και η καμπίνα των επιβατών, με σπορ τιμόνι, ψηφιακή οθόνη αντί για συμβατικό πίνακα οργάνων και μία ευρεία να κυριαρχεί στο ταμπλό. Ο χειρισμός της γίνεται από το touch pad στην κεντρική κονσόλα. Το αυτοκίνητο σκανάρει κάθε έναν από τους επιβάτες και «φορτώνει» τις προσωπικές επιλογές σε διαδρομές, τραγούδια κ.α.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης