Τρία πρωτότυπα από τη Suzuki στην... αυγή του 2016

Τρία πρωτότυπα από τη Suzuki στην... αυγή του 2016

Το Tokyo Auto Salon (το 2016 διεξάγεται από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου) δίνει την ευκαιρία στις ιαπωνικές μάρκες να παρουσιάσουν βελτιωμένες και πρωτότυπες εκδόσεις των μοντέλων τους.

Τρία πρωτότυπα από τη Suzuki στην... αυγή του 2016
Έτσι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Suzuki, η οποία ετοίμασε τρία ιδιαίτερα αυτοκίνητα. Το Ignis Water Activity Concept βασίζεται στο νέο σουπερμίνι μήκους 3,7 m. και όπως αποκαλύπτει το όνομα αλλά και η φωτογραφία του είναι το μέσον για αποδράσεις σε θάλασσες, λίμνες και ποτάμια. Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στη μάσκα, τους εξωτερικούς καθρέπτες, τους προφυλακτήρες και τις ζάντες ταιριάζουν με το κανό που είναι δεμένο στις ράγες οροφής.



Κλείσιμο
Το επόμενο ονομάζεται Hustler Rough Road Style και αποτελεί πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου πόλης της Suzuki σε σχήμα… κουτιού. Τα off road ελαστικά, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα προστατευτική σε κάθε πλευρά του αμαξώματος, τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Τέλος, το Alto Works GP συνδέει το χώρο του αυτοκινήτου με την κορυφαία μορφή αγώνων των μοτοσικλετών, το MotoGP. Είναι βαμμένο στα χρώματα της GSX-RR και στο καπό του φέρει τους αριθμούς των δύο Ισπανών αναβατών της ομάδας Suzuki Ecstar, το 41 του Aleix Espargaro και το 25 του Maverick Vinales.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης