Η άνοιξη θα φέρει το νέο Space Star

Η άνοιξη θα φέρει το νέο Space Star

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες, το ανανεωμένο Mirage (ή Space Star όπως ονομάζεται σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες) αρχίζει να κυκλοφορεί στις διάφορες αγορές του κόσμου.

Η άνοιξη θα φέρει το νέο Space Star
Ήδη διατίθεται στην Ταϊλάνδη (όπου υπάρχει γραμμή παραγωγής του), ενώ την άνοιξη του 2016 θα τεθεί προς πώληση στην Αμερική και την Ευρώπη. Το μήκους 3,8 m. σουπερμίνι της Mitsubishi επανασχεδιάστηκε πλήρως μπροστά, με νέα μάσκα, φώτα, προφυλακτήρα και καπό, ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές αφορούν τα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα.

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί νέες επενδύσεις, έχει τοποθετηθεί νέο τιμόνι και σύστημα πολυμέσων με μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Το σύστημα είναι συμβατό με τόσο με Apple CarPlay όσο και με Android Auto. Ο εξοπλισμός ασφάλειας περιλαμβάνει στην Ταϊλάνδη (λογικά και στην Ευρώπη) σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος στις πόλεις.

Κλείσιμο


Δεν αναμένεται αλλαγή στους κινητήρες, με τον 3κύλινδρο 1.2 MIVEC των 80 ίππων να αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή. Επεμβάσεις έχουν γίνει όμως στην ανάρτηση για λιγότερες κλίσεις, ενώ έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερης διαμέτρου εμπρός δισκόφρενα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης