To cabrio της Mercedes με τους 630 ίππους!

To cabrio της Mercedes με τους 630 ίππους!

Η γερμανική φίρμα έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την κορυφαία εκδοχή του τετραθέσιου σούπερ κάμπριο που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιανουάριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

To cabrio της Mercedes με τους 630 ίππους!
Αν υπάρχουν μερικά μοντέλα που αγνοούν την λέξη downsizing, τότε η S65 Cabriolet με τον V12 κινητήρα των 6.000 cc είναι ένα από αυτά! Μιλάμε για τον γνωστό bi-turbo της Mercedes-AMG που αποδίδει 630 PS και 102 kgm ροπής, όλα στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου AMG SPEEDSHFIT 7G-TRONIC. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία του «0-100» διαρκεί μόλις 4,1 sec, ενώ με το πακέτο AMG Driver Package η τελική φτάνει τα 300 km/h. Φυσικά, με κλειστή την οροφή!



Κλείσιμο
Οι ζάντες των 20 ιντσών έχουν λάστιχα 255/40 μπροστά και 285/35 πίσω, ενώ για την επιβράδυνση φροντίζουν κεραμικά δισκόφρενα. Όπως και στις απλές εκδόσεις του υπερπολυτελούς τετραθέσιου κάμπριο, έτσι και στην κορυφαία S65 το σύστημα AIRCAP απομακρύνει τον ενοχλητικό αέρα, ενώ το AIRSCARF διοχετεύει ζεστό αέρα γύρω από τους αυχένες των επιβατών. Η Mercedes-AMG ανακοίνωσε πως από τις 4 Απριλίου θα ανοίξει η λίστα των παραγγελιών, με τις πρώτες παραδόσεις μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης