Το Δεκέμβριο το Honda HR-V στην Ελλάδα

Το Δεκέμβριο το Honda HR-V στην Ελλάδα

Διατίθεται με δύο κινητήρες, τον 1.5 i-VTEC βενζίνης που αποδίδει 130 ίππους και το γνωστό 1.6 i-DTEC diesel, ισχύος 120 PS.

Το Δεκέμβριο το Honda HR-V στην Ελλάδα
Το όνομα HR-V επιστρέφει στη γκάμα της Honda και στους δρόμους. Το μικρό ιαπωνικό SUV (μήκους 4,3 m) εισέρχεται στην πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αυτοκίνησης, με δυνατά όπλα την ποιότητα κατασκευής και τους διαθέσιμους χώρους. Το ελληνικό κοινό είδε από κοντά το HR-V στην πρόσφατη Αυτοκίνηση και από το Δεκέμβριο θα μπορεί να το αποκτήσει.

Καταρχάς να τονίσουμε ότι το HR-V είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο. Διατίθεται με δύο κινητήρες, τον 1.5 i-VTEC βενζίνης που αποδίδει 130 ίππους και το γνωστό 1.6 i-DTEC diesel, ισχύος 120 PS. Ο δεύτερος συνδυάζεται αποκλειστικά με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ για τον 1.5 βενζίνης υπάρχει και η επιλογή για το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 22.500 ευρώ (21.070 με απόσυρση) για το HR-V 1.5 i-VTEC στην έκδοση Comfort. Η διαφορά με τον 1.6 diesel και το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού είναι 4.000 ευρώ (25.070 με απόσυρση).

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης