Ποια θα είναι η επόμενη ανάρτηση της Citroen;

Ποια θα είναι η επόμενη ανάρτηση της Citroen;

Όπως και στο παρελθόν, η γαλλική εταιρία έχει σκοπό να θέσει νέα δεδομένα στην έννοια της άνεσης στο αυτοκίνητο, εισάγοντας έναν νέο τύπο ανάρτησης που θα τον δούμε σε μοντέλα Citroen και DS από το 2017.

Ποια θα είναι η επόμενη ανάρτηση της Citroen;
Πέρα από την τολμηρή σικ σχεδίαση που οι Γάλλοι θα ακολουθήσουν στα επόμενα χρόνια έχοντας ως γνώμονα το C4 Cactus, ανάμεσα στις προτεραιότητες τους περιλαμβάνεται και η εξέλιξη κλασικών τεχνολογιών που είναι συνυφασμένες δεκαετίες τώρα με την πορεία της Citroen. Εδώ και καιρό, είχε γίνει γνωστό πως η κλασική υδροπνευματική ανάρτηση ήταν πλέον ακριβή και η ζήτηση για την Hydractive ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Έτσι, στην Citroen προσανατολίζονται σε μία αμφότερη λύση που θα είναι πιο οικονομική κατασκευαστικά, ώστε να την επιλέγει ο υποψήφιος αγοραστής.

Εννοείται πως η νέα ανάρτηση θα εξασφαλίζει ανάλογα επίπεδα άνεσης με την Hydractive με ένα πιο μοντέρνο και απτό τρόπο, όπως δήλωσε η CEO της Citroen Linda Jackson στο βρετανικό περιοδικό Autocar. Η νέα ανάρτηση θα είναι διαθέσιμη το 2017 και η ευέλικτη σχεδίαση της θα επιτρέπει τον συνδυασμό της με τα περισσότερα μοντέλα της Citroen και φυσικά των πιο πολυτελών με το σήμα της DS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης