Συλλεκτική έκδοση της A45 AMG με τους 381 ίππους

Συλλεκτική έκδοση της A45 AMG με τους 381 ίππους

Η φετινή χρονιά στη Formula 1 ολοκληρώνεται ιδανικά για τη Mercedes, καθώς κατέκτησε και πάλι τους τίτλους σε κατασκευαστές και οδηγούς.

Συλλεκτική έκδοση της A45 AMG με τους 381 ίππους
Η γερμανική εταιρεία γιορτάζει το «νταμπλ» με μία ειδική έκδοση της νέας Α45 AMG, την οποία θα παρουσιάσει στο κοινό στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν, στο Άμπου Ντάμπι.

Η Mercedes AMG Petronas 2015 World Champion Edition (όπως είναι το πλήρες όνομα της έκδοσης) θα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2016. Η τιμή της στη Γερμανία ορίστηκε στα 65.400 ευρώ, ενώ με το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος που εμφανίζεται στις φωτογραφίες το κόστος ανεβαίνει στα 66.818 ευρώ.



Τα χρώματα παραπέμπουν στα μονοθέσια των Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ οπτικά το καυτό hatch διαφοροποιείται από το μεγαλύτερο εμπρός splitter, τη διαφορετική πίσω αεροτομή, τις ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Οι πράσινες ραφές στα σπορ δερμάτινα καθίσματα, οι ίδιου χρώματος δακτύλιοι στους αεραγωγούς και η ταμπέλα στη βάση της κεντρικής κονσόλας με το λογότυπο της ομάδας στην F1, είναι ορισμένες από τις «πινελιές» στο εσωτερικό.
Κλείσιμο

Ο 2λιτρος turbo της ανανεωμένης Mercedes-AMG A45 4MATIC αποδίδει 381 ίππους και της επιτρέπει να επιταχύνει στα 100 km/h σε μόλις 4,2 sec.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης