To Vitara με νέο 1.4 turbo (τιμές)

To Vitara με νέο 1.4 turbo (τιμές)

Ο βενζινοκινητήρας πληροί τις προδιαγραφές Euro 6 και συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο ίδιου αριθμού σχέσεων και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

To Vitara με νέο 1.4 turbo (τιμές)
Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το τετρακίνητο Vitara S με το νέο 1.4 turbo βενζίνης που αποδίδει 140 ίππους. Η σπορ έκδοση του compact SUV παρουσιάστηκε στην έκθεση Αυτοκίνηση δίπλα στο νέο Baleno και η αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησής του και τον εξοπλισμό.

Ο 1.4 της οικογένειας BoosterJet προσφέρει ισχύ 140 PS και ροπή 22,4 kgm, από τις 1.500 έως τις 4.000 rpm. Ο βενζινοκινητήρας πληροί τις προδιαγραφές Euro 6 και συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο ίδιου αριθμού σχέσεων και κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η Suzuki ανακοινώνει μέση κατανάλωση 5,4 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 127 g/km CO2.

Κλείσιμο


Οι τιμές του Vitara S με το νέο κινητήρα διαμορφώνονται στα 23.830 € με το χειροκίνητο κιβώτιο και στα  25.830 € με το αυτόματο κιβώτιο (περιλαμβάνονται προωθητική ενέργεια και το όφελος απόσυρσης). Στον εξοπλισμό του Vitara S περιλαμβάνονται φώτα LED, σουέντ επενδύσεις καθισμάτων με κόκκινη ραφή, σύστημα αυτόνομης πέδησης, ρυθμιζόμενο cruise control, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, διαφορετική εμπρός μάσκα, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, αλουμινένια πεντάλ κ.α.

Οι πετρελαιοκίνητες τετρακίνητες εκδόσεις του Suzuki Vitara προσφέρονται και με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCSS έξι σχέσεων. Το TCSS συνδυάζει την άνεση ενός κλασικού αυτόματου με την αμεσότητα και την σπορ αίσθηση ενός χειροκίνητου κιβωτίου, εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία καυσίμου, αλλά και ταχύτατες αλλαγές σχέσεων στις ιδανικές στροφές. Οι τιμές του Vitara με την προαιρετική επιλογή του νέου κιβωτίου διαμορφώνονται στα 24.360 € για το 1.6 DDiS GL+ 4WD και στα 26.560 € για το 1.6 DDiS GLX 4WD (περιλαμβάνονται προωθητική ενέργεια και το όφελος απόσυρσης).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης