Η Mitsubishi ανανεώνει το Space Star

Η Mitsubishi ανανεώνει το Space Star

Δύο πρεμιέρες είχε προγραμματίσει η ιαπωνική εταιρεία για το σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και η μία εξ αυτών αφορά και την ευρωπαϊκή αγορά.

Η Mitsubishi ανανεώνει το Space Star
Ο λόγος για το Mirage (ονομάζεται Space Star στα μέρη μας) που επανασχεδιάστηκε και απέκτησε πιο πλούσιο εξοπλισμό. Το νέο Mirage αναμένεται στη χώρα μας την άνοιξη του 2016. Το Mirage/Space Star έχει αλλάξει πλήρως μπροστά, με νέα μάσκα, φώτα, προφυλακτήρα και καπό, ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα και τον προφυλακτήρα.

  
Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί νέες επενδύσεις, έχει τοποθετηθεί νέο τιμόνι και σύστημα πολυμέσων με μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Το σημαντικό είναι ότι το σύστημα είναι συμβατό με τόσο με Apple CarPlay όσο και με Android Auto.
Κλείσιμο

Δεν αναμένεται αλλαγή στους κινητήρες, με τον 3κύλινδρο 1.2 MIVEC των 80 ίππων να αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή. Επεμβάσεις έχουν γίνει όμως στην ανάρτηση για λιγότερες κλίσεις, ενώ έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερης διαμέτρου εμπρός δισκόφρενα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης