Η Huracan και πισωκίνητη!

Η Huracan και πισωκίνητη!

Ο ατμοσφαιρικός 5.2 V10 έχει «χαμηλώσει» κατά 30 PS, αποδίδοντας 580 PS.

Η Huracan και πισωκίνητη!
Τα πισωκίνητα supercar προσφέρουν πιο αγνή, οδηγικά, εμπειρία στα… ικανά χέρια και η Lamborghini παρουσιάζει τη σχετική έκδοση της Huracan, όπως είχαμε προαναγγείλει από τις 9 Νοεμβρίου. Η LP 580-2 αφορά το coupe μοντέλο και κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, με επανασχεδιασμένα το εμπρός και το πίσω μέρος.

«Η LP 580-2 αποτελεί αυθεντικό μέλος της οικογένειας της Huracan και απευθύνεται σε όσους είτε αναζητούσαν πιο έντονη οδηγική εμπειρία ή έχουν στην κατοχή τους κάποιο άλλο πισωκίνητο μοντέλο και θέλουν να αποκτήσουν μία Lamborghini», δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής μάρκας, Στέφαν Βίνκελμαν, δικαιολογώντας την απόφαση αυτή. Μέχρι σήμερα η πισωκίνητη Huracan ήταν μόνο αγωνιστική, για τα πρωταθλήματα Lamborghini Blancpain Super Trofeo.

Κλείσιμο


Σε σχέση με τον τετρακίνητη LP 610-4, η πισωκίνητη Huracan φέρει αλλαγές που δεν περιορίζονται στην μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα. Ο ατμοσφαιρικός 5.2 V10 έχει «χαμηλώσει» κατά 30 PS, αποδίδοντας 580 PS. Το συνολικό βάρος μειώθηκε ελαφρά κατά 33 kg (στα 1.389), ενώ η κατανομή του είναι 40% μπροστά και 60% πίσω, ώστε να περιοριστεί η αδράνεια στον μπροστινό άξονα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης