F1: «Αντίπαλος μου ο Ράικονεν» λέει ο Χάμιλτον

F1: «Αντίπαλος μου ο Ράικονεν» λέει ο Χάμιλτον

  • Ο Βρετανός βρήκε χρόνο να κάνει κανόε καγιάκ στην Μελβούρνη
  • Λίγο αργότερα μίλησε στον Τύπο για το φετινό πρωτάθλημα

Ο Χάμιλτον είναι συνειδητοποιημένος όσον αφορά το τι πρέπει να περιμένει φέτος και ποιος είναι ο κύριος αντίπαλός του: «Ο οδηγός που πρέπει να κερδίσω αν θέλω να ανακηρυχθώ παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο Ράικονεν. Βελτιώθηκε πολύ στην πορεία της περυσινής σεζόν και στο ξεκίνημα του 2008 θα είναι όσο ισχυρός ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Φαντάζομαι πως ίσω

F1: «Αντίπαλος μου ο Ράικονεν» λέει ο Χάμιλτον
  • Ο Βρετανός βρήκε χρόνο να κάνει κανόε καγιάκ στην Μελβούρνη
  • Λίγο αργότερα μίλησε στον Τύπο για το φετινό πρωτάθλημα

Ο Χάμιλτον είναι συνειδητοποιημένος όσον αφορά το τι πρέπει να περιμένει φέτος και ποιος είναι ο κύριος αντίπαλός του: «Ο οδηγός που πρέπει να κερδίσω αν θέλω να ανακηρυχθώ παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο Ράικονεν. Βελτιώθηκε πολύ στην πορεία της περυσινής σεζόν και στο ξεκίνημα του 2008 θα είναι όσο ισχυρός ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Φαντάζομαι πως ίσως φέτος να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, αλλά το ίδιο ισχύει και για μένα» τόνισε ο Βρετανός.
«Σε όλη μου την καριέρα, σε κάθε κατηγορία στην οποία συμμετείχα, στη δεύτερη σεζόν μου μπορεί τα πράγματα να μην ήταν ευκολότερα, αλλά εγώ ήμουν δύο φορές πιο ισχυρός. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί και τώρα» κατέληξε ο περσινός δευτεραθλητής.
Λίγες μέρες νωρίτερα ο οδηγός της McLaren είχε δηλώσει: «Με το «πακέτο» που έχουμε, αμφιβάλλω πολύ εάν ο Κίμι θα είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα και να διατηρήσει τον τίτλο του. «Οι Ferrari έχουν ένα πολύ καλό μονοθέσιο αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν το ίδιο γρήγοροι σε όλα τα τεστ. Για παράδειγμα, στο Μπαχρέιν πήγαν πολύ γρήγορα αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς δοκίμαζαν εκεί. Στη Βαρκελώνη φέτος η διαφορά ανάμεσά μας ήταν πολύ μικρότερη απ’ ότι πέρυσι, που έφτανε τα τρία με τέσσερα δέκατα. Πιστεύω ότι φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο κοντά και έχουμε σχεδόν ισοδύναμα μονοθέσια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης